PRODINEX bv is dé specialist in vloeren en wandbekleding! We staan voor zuiver, natuurlijk en kwaliteit. Prodinex levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren producten, met een goede kwaliteit en prijsverhouding. We hebben ruim 20 jaar ervaring in de vloerenbranche en Prodinex is in 2013 ontstaan uit pure passie.

De Prodinex designs zijn uniek, zuiver en staan voor kwaliteit.

Prodinex heeft een uniek assortiment met zuivere vloeren en wandbekleding. We geloven in een organisatie met korte lijnen, een lage kostenstructuur en een klein maar sterk team. We bieden een uitstekende klantenservice en hebben een hechte relatie met ons dealernetwerk.

Prodinex heeft twee professionele merken;

Sense: PVC/LVT en SPC vloeren

That makes Sense!

SENSE PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Onze vloeren hebben een eigen ontwerp en worden zelf geproduceerd. De korte bedrijfskolom van productie tot en met verkoop resulteert in de beste prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering wordt gewaarborgd door de grote beschikbare voorraad.

“Sense is net zo zuiver als speelgoed.”

MURO: SPC wandpanelen

De nieuwe generatie wandbekleding!

Muro wandtegels en wandpanelen zijn het alternatief voor onder andere keramische tegels. Met Muro wordt een wand snel en eenvoudig getransformeerd.

Direct verlijmen op vlakke en zelfs oneffen ondergronden. De stabiele en sterke SPC kern en het drop down verbindingssyteem zorgen altijd voor een vlakke wand.

De kwaliteit van de afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren bij Sense boventoon.  Het assortiment bestaat uit maar liefst 5 verschillende legwijzes. Voor iedere toepassing is er een juiste vloer. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

“Muro is ontwikkeld om snel, eenvoudig en duurzaam een wand te bekleden of te transformeren.”

Watervast en waterdicht, onnodig om de voegen tussen de panelen te dichten. Ideaal voor renovatie. Brandvertragend, schimmelbestendig, duurzaam, recyclebaar, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en hypo allergeen.

Het assortiment van Prodinex bestaat uit diverse collecties en worden ondersteund met marketingmaterialen. Daarnaast biedt PRODINEX ook private-label mogelijkheden.

Het assortiment van Prodinex bestaat uit diverse collecties en worden ondersteund met marketingmaterialen. Daarnaast biedt PRODINEX ook private-label mogelijkheden.